Reviews CD Nieuwe Haring

‘Dit is een merkwaardig, nauwelijks te classificeren bandje. Het titelnummer ‘Nieuwe Haring’ van de leider, tenslotte, is een charmant, niet thuis te brengen kinderliedje voor alle leeftijden.

Draai om je oren – door Eddy Determeyer, 16.10.14
Link

‘The pieces range from light-hearted chamber music and folk, to psychedelic, mysterious songs, allowing much space for the individual instruments. ‘Solo for Sheng’ for instance is a brilliant thing, proving Wu Wei’s great virtuosity’.

Worm shop
Link naar recensie Worm

‘De nieuwe haring is dit jaar moddervet en lekker en dat geldt ook voor deze cd ‘Nieuwe Haring’, die de luisteraar op het puntje van zijn stoel houdt omdat er elk moment een nieuwe wending kan komen’.

Jazzflits – door Tom Beetz
Lees recensie Jazzflits (p.12) PDF

‘De spanningsboog beweegt zich tussen het gelukzalige losgaan en de naar dans neigende springerigheid, soms op een abrupte manier wars van behaaglijke dartelheid die doet denken aan de broze Franse speelstijl zoals wij die kennen van het label In Poly Sons, van tedere versmelting van instrumenten inclusief gespeelde woestheid, flitsende vermengingen, op elkaar ingespeelde verhaspelingen, verknopingen, vibraties, trillingen, wrijvingen en andere invallen, tot betoverende uitzinnigheid en dynamische grenzeloze volharding.’.

His Voice (tjechie) – Z.K. Slabý 13.10.2014
Link naar review (in het Tsjechisch)
Link naar vertaling in Nederlands en Engels.
 

Reviews CD Higgledy Piggledy

Recensie Volkskrant

Recensie Haarlems dagblad

NOO_Ones_Hekman_interview_LD-31-03-2012-2-1